19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fenerbahçe'de sakatlık şoku

Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan karşılaşmanın 61. dakikasında Raul Meireles sakatlandı. Ayrıca maçta sarı kart gören Mehmet Topal ve Pierre Webo rövanş maçı için cezalı duruma düştü.

25 Nisan 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de sakatlık şoku
Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan karşılaşmanın 61. dakikasında Raul Meireles sakatlandı. Bir pozisyon sonrası yerde kalan Portekizli yıldız oyuna devam edemedi. Meireles'in yerine Salih Uçan oyuna girdi. Meireles'in sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Portekizli futbolcunun sezonu kapatması gündemde... Son durum çekilecek MR sonrası belli olacak.

İKİ FUTBOLCU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

KARŞILAŞMANIN 50. dakikasında Sıpr hakem Milorad Mazic düdüğünü çaldı ve Mehmet Topal'ın rakibine faul yaptığını işaret etti. Faul düdüğünün ardından Mazic, Mehmet Topal'a sarı kartını gösterdi ve sarı-lacivertli futbolcu rövanşta oynama şansını kaybetti. 90. dakikada ise Webo ofsayt düdüğünün ardından topa vurunca sarı kart gördü ve rövanşta oynayamayacak isimler arasına adını yazdırdı. Mehmet Topal'ın yanı sıra Benfica'da Gökhan Gönül'e yaptığı müdahalenin ardından penaltıya sebep olan ve sarı kart gören Ola John da cezalı oldu.