20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçeli futbolcu gitti-gidiyor!

Fenerbahçe’de geleceği belirsiz hale gelen Stoch’un ülkesinde yarı çıplak bir kadınla dans ederken çekilmiş görüntülerinin ortaya çıkması tepki çekti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçeli futbolcu gitti-gidiyor!
Kadrosunda 11 yabancı bulunan Fenerbahçe’de bir de yabancı santrforun gelecek olması en az 2 oyuncunun gönderilmesi anlamına geliyor. Herkes bu 2 oyuncudan biri olmamak için çalışırken, Miroslav Stoch giderek kapıya yaklaşıyor!

Yeni sezon hazırlıkları öncesi Instagram hesabından iç çamaşırıyla çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Slovak oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal’dan ceza almıştı. Bu olayın üstünde çok fazla zaman geçmeden ‘ikinci bomba’ Slovakya’da patladı. 23 yaşındaki oyuncunun yarı çıplak bir kadının göğüslerini tutarak dans ettiği görüntü internete düştü.

ŞANTAJA KARŞILIK MAHKEME

24 saniye süren videonun ortaya çıkmasını istemeyen Stoch’a şantaj yapıldığı, oyuncunun da görüntüleri satın almak istediği iddia edildi. Bu temaslara aracılık ettiği belirtilen bir kişinin ise “Uygunsuz olduğu söylenebilir ve bu parti geride bıraktığımız 1 hafta içerisinde oldu” dedi. Stoch’un ise yapılan şantaja karşılık Slovakya mahkemelerinde yasal hakkını kullanacağı belirtildi.

"MİROSLAV DEĞİŞMEK ZORUNDA"

Slovakya Milli Takımı’nın yeni hocası John Kozak tarafından kadroya alınmayan Miroslav Stoch geçtiğimiz ay içinde ülkesinde gündeme oturmuşturdu. Stoch’un son vukuatları, Kozak’ı haklı çıkardı. Kozak son görüntülerde ilgili olarak da, “Miroslav harika bir yetenek. Çok iyi bir futbolcu. Bunlar önemli şeyler. Ancak geçmişte önemli hatalar yaptı. Genç yaşta medyada büyük yer buldu ve bunu kaldıramadı. Saha dışına baktığımızda takım oyuncusu olmadığını söyleyebilirim. Değişmek zorunda. Ailesinin, menajerinin, antrenörlerinin, hatta gazetecilerin de desteğiyle bunu yapmalı” dedi.