23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Fenerbahçeli Salih Uçan’ın şanssızlığı

Fenerbahçe forması ile ilk golünü Avrupa kupasında atan genç futbolcunun ayak bileği şişti. Doktorlar Salih Uçan’ın 2 hafta takımdan uzak kalabileceğini söyledi.

16 Mart 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçeli Salih Uçan’ın şanssızlığı
Viktoria Plzen maçında Fenerbahçe forması altında ilk golünü atan genç futbolcu ayak bileğinden ciddi bir şekilde sakatlandı. Kulüp doktorları Salih’in bileğinin çok şiş olduğu için şu an için kesin bir yorum yapamadıklarını belirtirken iyileşme sürecinin 2 hafta olabileceğini belirttiler.

FB TV’de Günün Röpörtajı bölümünde taraftarların sorularını yanıtlarken sakatlığı hakkında da bilgi veren Salih, “Sol ayak bileğimde darbeye dayalı bir burkulma oldu. Maçta bir şey hissetmedim birden basamamaya başladım. Önce önemsiz bir şey gibi hissettim. Bileğimde şişme oldu. Sağlık ekibimizle bir tedavi uyguluyoruz. Takıma dönüş sürem henüz belli değil” dedi.

‘İLK GOLÜM ANLAMLI OLDU’
Plzen’e attığı golü de değerlendiren Salih Uçan, “İlk golüm çok anlamlı oldu. Hem Fenerbahçe tarihindeki Avrupa’daki en genç oyuncu oldum hem de takımımı çeyrek finale taşıyan bir gol olduğu için çok anlamlı oldu” diye konuştu. Kendisini geliştirmek için neler yaptığı hakkındaki soruya Salih “Fiziksel dayanıklılık antrenmanları yapıyoruz. İlk imza attığımda ince bir yapıya sahiptim. Vücudumu genişletmeye ve güçlendirmeye çalışıyorum. Saha içinde pozisyon alma ve şut çalışması da yapıyorum” yanıtını verdi.