19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fenerbahçe'ye Antalya'da coşkulu karşılama

Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.

DHA16 Mart 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'ye Antalya'da coşkulu karşılama
Antalya'da yarın saat 20.00'da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Medical Park Antalyaspor ile oynayacak Fenerbahçe futbol kafilesi Antalya'ya geldi. Havalimanında kalabalık taraftar grubunun karşıladığı sarı lacivertli takım tezahüratlar arasında takım otobüsüne yürüdü. Antalyalı Fenerbahçelilerden oluşan taraftar grubu, pankart açıp meşale yaktı.

Fenerbahçeli futbolcuları taraftarlarla birlikte alkışlayan turistler ilginç görüntüler oluşturdu. Karşılamada iki taraftar grubu arasında çıkan tartışma yumruklaşmaya kadar vardı. Polisin araya girerek ayırdığı gençler, kavganın ardından tekrar otobüsün önüne geçerek tezahürat yapmaya devam etti. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve öğrencileri sevgi seline cevap vermeyi de ihmal etmedi. Kimi futbolcular boyunlarındaki çiçekleri taraftarlara uzattı, kimisi hatıra fotoğrafı çektirdi. Emre Belezoğlu ve kaleci Volkan, güvenlik görevlileri arasında otobüse bindi.

Ellerindeki cep telefonları ve kameralarla taraftarı oldukları takımın futbolcularıyla fotoğraf çektirme yarışına giren taraftar, otobüsü iç hatlar çıkışına kadar takip etti.