26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın Eskişehirspor maçında forma giymesi zora girdi.

29 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'ye kötü haber!
Bursaspor maçında boynunun üzerine düşen ve büyük bir tehlike atlatan milli oyuncunun yapılan tüm tedavilere rağmen ağrılarının geçmediği ve kafasını çevirmekte zorlandığı öğrenildi. Teknik Direktör Kartal’ın bugün son bir kontrolden geçecek olan Mehmet Topal’ı riske etmek istemediği belirtildi.
 
Fenerbahçe’nin istikrar sembolü Mehmet Topal yarınki Eskişehir maçında büyük olasılıkla takımdaki yerini alamayacak. Sarı-lacivertli ekibin vazgeçilmezi olan ve bu sezon tüm maçlarda 90 dakika forma giyen milli futbolcu pazartesi günü oynanan Bursaspor maçında boynunun üzerine düşmüş ve ciddi bir sakatlıktan şans eseri kurtulmuştu.
 
Ciddi bir durumu olmasa da Mehmet Topal’ın boynundaki ağrıların sürdüğü belirtildi. Bu sebeple hafta boyunca takımla birlikte çalışamayan tecrübeli oyuncunun bugünkü son çalışmada kendisini deneyeceği, ancak forma giyme şansının bir hayli düşük olduğu kaydedildi. Yumuşak doku zedelenmesi sebebiyle tedavisi devam eden Mehmet Topal’ın özellikle başını çevirmekte zorlandığı, çok acı çektiği ifade edildi.