25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fikret Orman'dan liderlik mesajı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Aksaray'da Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.

28 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fikret Orman'dan liderlik mesajı!
Özel bir iş merkezinde yer alan Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Torku Konyaspor ve Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Orman, yaptığı açıklamada, "Centilmenliğin hakim olduğu, insanların hoşça bir maç seyredeceği güzel bir gün olsun istiyoruz. İnşallah hak edenin kazandığı bir maç olsun. Derbi öncesi önemli olan bugün bu maçı geçmek. Buraya lider olarak geldik, lider olarak dönmek istiyoruz. Allah nasip kısmet ederse de lider olarak devreyi bitirmek istiyoruz. Zor süreçlerden geliyoruz. Biz hep deplasmanda oynuyoruz biliyorsunuz. Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu devreyi inşallah lider olarak bitiririz. Öyle bir umudumuz var” dedi. 
Aksaray’da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Orman, "Beşiktaş’a yeni bir yuva kazandırdık. Bu derneğimize sizler de destek olun lütfen. Sizlerden ricam bu. Beşiktaş her yerde Beşiktaşlıları temsil ettiği ve aynı zamanda da Beşiktaşlı gibi durulduğu bir yerdir. Burada Beşiktaş’ı iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Fikret Orman ve taraftarlar, Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.