20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Abdurrahim Albayrak'dan Lucescu bombası

Galatasaray'da başkan adayı Duygun Yarsuvta'ın listesinde yer alan Abdurrahim Albayrak, seçilmeleri halinde teknik direktörlüğe Mircea Lucescu'yu getireceklerini ima etti.

25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Abdurrahim Albayrak'dan Lucescu bombası
Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın listesinden yer alan Abdürrahim Albayrak, oyların sayımı işlemine geçildiği esnada NTV Spor'un sorularını yanıtladı.
 
Albayrak, Galatasaray'ın sürekli gündemine gelen teknik direktör Lucescu ile ilgili soruya, "Galatasaray menfaatleri doğrultusunda her şeyi yaparım. Bundan önce seçim bitti, sandıklar kapandı. Başakşehir maçı çok önemli. Seçim arefesinde bir şey konuşmak istemiyorum ama kulübün geleceği için aklımda bir sürü proje var. Başkanımızla da uzun uzun konuştuk. Hocayla görüşmemiz lazım, cezalılar hakkında konuşmamız lazım. Nasıl olsa Galatasaray... Benim param diyebilirsiniz... Galatasaray'ın sağ beki de sol beki de Milli Takım'da oynayan oyuncular, onları kullanmak lazım. " cevabını verdi.
 
Albayrak, Mayıs ayında takımdaki oyuncu sayısını indirmek zorunda olduklarını ifade ederek, "41 tane oyuncu var, hepsine bonservis bedeli ödenmiş. Defter değeri düşük oyuncuların değerlendirilmesi önemli. Allah'ın izniyle sandıktan ne çıkarsa ona bakacağız"  şeklinde konuştu.