19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray - Arsenal maçı ne zaman ve hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray bu akşam saat 21.45'de İngiliz devi Arsenal ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma Star TV'den değil D-Smart 77. kanaldan yayınlanacak.

1 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray - Arsenal maçı ne zaman ve hangi kanalda

Galatasaray gruptaki ilk maçında İstanbul'da Anderlecht ile 1-1 berabere kalarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Arsenal ise ilk maçta grubun diğer ekibi Borussia Dortmund'a 2-0 mağlup olmuştu.

Cim-Bom 2000 UEFA Finali'nde penaltılarla devirdiği İngiliz rakibi karşısında 3 puana ulaşıp grupta ilk zaferine imza atmak ve üst tur için avantaj yakalamak istiyor. Maç Emirates Stadı'nda oynanacak.

ÜNAL AYSAL'IN AÇIKLAMALARI

Geçtiğimiz günlkerde başkanlığı bırakma kararı alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Londra'ya giderken umutlu konuştu. Aysal, 'Londra'dan çok güzel haberlerle döneceğiz. Takımımız bu konuda son derece kararlı. Ben de onların yaynındayım. Şampiyonlar Ligi'ne alışmış bir takımız. Yarın (bugün) sahada çok iyi bir Galatasaray göreceğimize eminim. Bundan en ufak bir endişem yok. İnşallah sizleri bnu konuda yanıltmayacağız' dedi.

KARŞILAŞMA İÇİN NE DEDİLER?

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Arsenal karşısında kendi futbollarını sahaya yansıtarak iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Kritik sınav öncesi GSTV’ye konuşan İtalyan çalıştırıcı, “Önemli bir takıma karşı oynayacağız. İstikrarlı bir ekip ve yıllardır aynı teknik adamla çalışıyorlar. Zihinsel olarak hazır ve agresif olmalıyız” diye konuştu.

Cesare Prandelli gruptaki ilk maçta Borussia Dortmund’a deplasmanda yenilen Arsenal’in sahasında etkili bir takım olduğunu hatırlatarak, “Biz, Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye ve Galatasaray’ı temsil ediyoruz. Nerede olursa olsun, taraftarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız ve sahadan başımız dik ayrılmalıyız” ifadelerini kullandı.

Olcan’ın heyecanı

Kariyerindeki ilk Devler Ligi maçına çıkmaya hazırlanan Olcan Adın da Arsenal önünde iyi bir futbol ortaya koymak istediklerini ifade etti.

Deneyimli oyuncu, “Güzel bir maç olacağı kesin. Biz, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı performans gösteriyoruz. Yine elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak benim için ayrı bir mutluluk ve gurur olacak. Daha önceki takımlarımda kadroda bulunmuştum ama oynama fırsatı bulamamıştım” dedi.