18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Galatasaray seriyii sürdürmeyi hedefliyor

Sarı-kırmızılı takım, İstanbul Başakşehir ile yarın yapacağı karşılaşmayı kazanarak, Spor Toto Süper Lig'de galibiyet serisini 4'e çıkarmak istiyor.

AA25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray  seriyii sürdürmeyi hedefliyor

Galatasaray, İstanbul Başakşehir ile yarın yapacağı karşılaşmayı kazanarak, Spor Toto Süper Lig'de galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde son üç maçında Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorlarla mağlup eden sarı-kırmızılı takım, İstanbul Başakşehir karşısında da 3 puanla ayrılarak, üst üste 4. galibiyetini elde etmeyi amaçlıyor.

Süper Lig'de 4 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet sonucunda topladığı 13 puanla averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray, bir galibiyet ve 5 beraberlikle 8 puana sahip olan turuncu-lacivertli ekibe ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda, Borussia Dortmund maçında sakatlanan savunma oyuncuları Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun, İstanbul Başakşehir maçında forma giyip giymeyecekleri yarın netlik kazanacak.

- Melo, Olcan ve Yekta ceza sınırında 

Galatasaray'da daha önceki maçlarda üçer kez sarı kart gören Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş ceza sınırında bulunuyor.

Bu üç futbolcu, İstanbul Başakşehir maçında sarı kart görmeleri durumunda, ligin 8. haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.