25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaray Beşiktaş'ın yıldızına talip

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabet, transferde daha da yoğunlaştı. Sarı-kırmızılılar, Kartal’da kiralık oynayan Gökhan Töre ile ilgilenirken, Tottenham’dan Fonte ile Parma’dan Cannavaro iki kulübe de önerildi.

23 Kasım 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Beşiktaş'ın yıldızına talip
Galatasaray’ın Gökhan Töre ile ilgilendiği yönünde çıkan haberler nedeniyle kiralık oyuncusunun işini devre arası gelmeden bitirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüple başka futbolcular için de karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Bilic’in isteğiyle devre arasında bir stoper transfer edecek olan Beşiktaş Yönetimi, kendisi gibi savunmacı arayan Galatasaray’ın listesindeki bazı oyuncularla görüşeceği iddia edildi. Tottenham’da oynayan Fonte’yi stoper adayları arasında bulunduran yönetimin, Parma’da oynayan Cannaravo’yu da listesine alabileceği ortaya çıktı. İki ezeli rakibin devre arasında stoper araması nedeniyle menajerlerin iki kulübe de aynı futbolcuları önerdikleri ve bu nedenle önümüzdeki günlerde iki kulüp arasında kıran kırana transfer rekabeti başlayacağı ifade edildi.

Pirlo ve Demba Ba gibi isimlerin de sarı-kırmızılı kulüple birlikte basında yer alması nedeniyle, transferde çok gizli hareket etmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, talip olduğu isimleri bir sır gibi saklıyor. Gizliliği tercih eden siyah-beyazlılar, devre arasında stoper azlığı nedeniyle bu mevki için kartlarını mecburen açık oynayacak.

‘Toraman affedilmeli’

Öte yandan devre arasında alınacak stoperin bulunamaması durumunda gözünü yerli isimlere çevirecek olan Beşiktaş Yönetimi’nde bazı yöneticilerin bu duruma tepkili olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar, yerli alınacaksa İbrahim Toraman’ı affetmenin daha doğru olduğunu söyledi.