24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Galatasaray kadrosunda sürpriz!

Borussia Dortmund'a karşı oynayacak olan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Şampiyonlar Ligi maçı için Prandelli kadroda sürpriz bir karar aldı.

22 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray kadrosunda sürpriz!
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, şok bir karar alarak Borussia Dortmund maçının 18 kişilik kadrosuna Olcan Adın'ı almadı.
 
Borussia Dortmund kadrosunu şekillendiren İtalyan teknik adam, kritik 90 dakikaya saatler kala herkesi şaşırtacak bir karara imza attı.
 
Prandelli; Olcan Adın, Veysel Sarı ve Bruma'yı Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadı.
 
İtalyan teknik adamın özellikle son haftaların formda ve başarılı ismi Olcan Adın'ı 18 kişilik kadroya bile almaması herkesi şaşırttı. (hürriyet)
 
Galatasaray'da Bruma krizi
 
Portekiz'de yayınlanan spor gazetesi Abola’ya konuşan Galatasaraylı Bruma takımda daha çok oynama şansı bulmak istediğini söyledi.
 
Portekizli futbolcu Türkiye'deki yabancı sınırlaması nedeniyle Galatasaray'da istediği gibi süre alamıyor.
 
Bu durumdan rahatsız olduğunu ifade eden Bruma, "Benim oynamam gerekiyor. Bunu teknik direktör Cesare Prandelli ile de konuştum" dedi.
 
19 yaşındaki futbolcu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Anderlecht ve Arsenal maçlarında ikinci yarıda oyuna dahil olmasına karşın, Spor Toto Süper Lig'de son olarak üçüncü haftadaki Balıkesirspor maçında forma giymişti.