19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray Trabzonspor maç bilgileri ve maç tarihi! Gözler bu maçta!

Galatasaray ve Trabzonspor maç hazırlıklarını sürdürüyorlar. 19 Puanda bulunan Sarı Kırmızılılar 12 Puanda olan ve hocası değişen Karadeniz ekibini konuk edecekler.

17 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Trabzonspor maç bilgileri ve maç tarihi! Gözler bu maçta!
Spor Toto Süper Lig'de gözler bu maça çevrildi. Galatasaray ve Trabzonspor 22 Kasım Cumartesi günü karşılaşacaklar.
 
Maçın hakemi henüz belli olmazken maç TT Arena'da oynanancak ve 19.00'da başlayacak. 
 
Maç Öncesi takımların durumları ise şöyle
 
Galatasaray
 
Sarı-Kırmızılılar 3 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak derbi maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
 
Sarı-Kırmızılılar 3 günlük iznin ardından bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak maç hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Milli takım kadrolarında bulunan oyuncuların da katılmasının beklendiği çalışmanın hafif tempoda geçmesi bekleniyor. Ayrıca teknik direktör Cesare Prandelli'nin, oyuncularıyla kısa bir toplantı yapıp, bazı uyarılarda bulunacağı öğrenildi.
 
Trabzonspor
 
Ersun Yanal, camiayı da adeta toparladı. Derbi maçını hedef gösteren Bordo-Mavililer'de, "Lig bizim için cumartesi günü yeniden başlayacak" yorumları yapılmaya başladı.
 
Derbi maçı öncesi milli takımlarında bulunan Afrikalı oyuncuların geç gelmesinin sıkıntısı yaşanıyor. Yanal göreve başlamadan önce milli takıma giden Cezayirli Belkalem ve Medjani, Malili Yatabare ve Ganalı Waris, takımlarının çarşamba günü oynayacağı maçın ardından ancak cuma günü takıma katılacak. Derbi maçı için İstanbul'a gelecek kafileye dahil olacak bu oyuncular Yanal'lı ilk idmanına çıkacak. Benkalem'in cezalı olduğu için oynayamacağı maçta Bordo-Mavili çalıştırıcının, yabancı oyunculardan hangilerine forma şansı vereceğine son çalışmada karar vereceği bildirildi.(Fanatik)