20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Galatasaray'a Farfan yanıtı

Schalke, Perulu yıldız Farfan'ın bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi.

16 Haziran 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'a Farfan yanıtı
Transfer çalışmalarını sürdüren ancak resmi girişimler için 22 Haziran'da yapılacak olan seçimi bekleyen Galatasaray'da hemen her gün birbirinden farklı iddialar gündeme geliyor. Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferlerinin ardından transfer pazarının da cazibe merkezlerinden biri haline gelen Galatasaray, yurtdışı medyanın da ilgi odağı olmuş durumda.

Luis Nani - Galatasaray flörtünü yakından takip eden yabancı basın, bu kez de rotasını Farfan - Galatasaray flörtüne kırdı. Farfan ile yakından ilgilenen ve Perulu yıldız için nabız yoklayan Galatasaray'ın başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun aracılığıyla Schalke ile bir ön görüşme yaptığı ve Farfan'ın durumunu sorduğu öğrenildi. Sporx’in haberine göre; Farfan için piyasa araştırması yapan sarı-kırmızılı kulüp, Schalke'den gelen "8 milyon euro" cevabının ardından geri adım attı.

DROGBA, SNEIJDER VE AYNI SOYUNMA ODASI

Galatasaray'ın transfer hamlelerini yakından takip eden İspanyol ve Alman basını da sarı-kırmızılı kulübün Farfan atağını, "Farfan, geçen yıl Galatasaray'a karşı oynamıştı. Bu yıl ise Sneijder, Drogba ve Melo gibi isimler ile aynı soyunma odasını paylaşabilir" şeklinde yorumladı.

AYSAL'IN ŞİFRESİ; 22 HAZİRAN

Galatasaray Başkanı adayı Ünal Aysal da kendisine transferle ilgili yöneltilen bir soru üzerine "Yanlış zamanda sorulmuş bir soru. Bunu 22 Haziran'dan sonra seçilecek Galatasaray Kulübü Başkanı'na sorarsanız, cevabını verecektir" diyerek resmi hamlelerin 22 Haziran'dan sonra başlayacağının sinyalini verdi.