20 Mayıs 2024 Pazartesi / 13 Zilkade 1445

Galatasaray'a Schalke 04 çıktı, Arıboğan böyle güldü!

Galatasaray`ın Şampiyonlar Ligi`nde rakipleri İsviçre`nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlendi.

20 Aralık 2012 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'a Schalke 04 çıktı, Arıboğan böyle güldü!
Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan'ın rakibin Schalke 04 olduğu belli olduğunda ekranlara yansıyan görüntüsü çok konuşuluyor.

KURA SONRASI İLK AÇIKLAMA
Arıboğan, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Schalke 04'ü iyi bir kura olarak değerlendiren Arıboğan, "Bundan sonra kolay-zor rakip yoktu. Çok önemli 2 maç oynayacağız. İnşallah sonunda başarılı olacağız" dedi.



Bu benim uğurum değil
Kurada Schalke 04'ün çıkmasının ardından Türkiye'den uğurlu olduğuma dair çok fazla mesaj aldığını söyleyen Arıboğan, "Burada Türkiye'de futbolseverlere mesaj gönderiyorum. Bu benim değil Galatasaray'ın uğuru. Başka takımlar da çıkabilirdi. Umarım bizim için en hayırlısı olur" şeklinde konuştu.



O gülüşün sebebi
Arıboğan, rakiplerinin belli olduğu anda ekranlara yansıyan gülüşünün sebebini şöyle açıkladı: "Ben normalde hiçbir tahminde bulunmam. Skor tahmini olsun rakip tahmini olsun. Ancak kuradan önce Başkan Ünal Aysal ve eşiyle konuştum. Bana öngörülerini söyledi. Öngörüleri ise Schalke 04 çıkacağı yönündeydi. Aslında hangi takım çıkarsa çıksın gülümserdim ancak Schalke çıkınca aklıma başkan ve eşinin öngörüleri aklıma gelince daha fazla güldüm"

Arena'nın zemini
Arena'nın zeminin yenilenmesiyle ilgili konuşan Arıboğan, "Yönetim kurulu çok önemli ve stratejik bir karar aldı. Saha zemini ilk maça yetişecek. İnşallan süreci iyi yöneteceğiz. gereken herşey yapılacak." ifadelerini kullandı.

Diğer eşleşmeler
Arıboğan, diğer eşleşmeler için ise şu açıklamayı yaptı:

"Diğer eşleşmeler bizim için önemli. Büyük takımlar birbiriyle eşleşti. Zor bir gruptan çıktık, spor şansı önemlidir. Bazı sezonlar kolay, bazı sezonlar zor geçer. Galatasaray bu gruptan söke söke mücadele ede ede çıktı. İlk maçlara baktığımızda şansımız yanımızda değildi. Grup başlangıcı bizi çok zorlamıştı."