19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray'ın kovduğu isimden flaş iddialar!

Galatasaray'dan usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle kovulan avukat Ayşegül Egemen, sarı kırmızılı yönetimle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.

1 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'ın kovduğu isimden flaş iddialar!

Galatasaray'dan usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle kovulan avukat Ayşegül Egemen, Beyaz TV'ye verdiği röportajda sarı kırmızılı yönetimle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşte Galatasaray'dan kovulan avukat Ayşegül Egemen'in ortaya attığı o iddialar:

Hukuk biriminin başında çalıştığının altını çizen Ayşegül Egemen, verilen sözlerin tutulmadığını ve Galatasaray'da yolsuzluk tespit ettiklerini söyledi.

 

"ZORLA SENET İMZALATTILAR"

Egemen, Galatasaray'da gerçekleşen mali kongre öncesinde kendisine yöneticiler tarafından zorla senet imzalatıldığını iddia etti. Egemen'in iddiasına göre; sarı kırmızılı yöneticiler ibra edilmek için bütçede dengeyi yakalamak için senet imzalatmak istedi...

 

"TT ARENA'DA BİR SÜRÜ YOLSUZLUK VAR"

Yaklaşık 1,5 milyon tl değerinde olan futbolcuların formalarının ortadan kaybolduğunu söyleyen Egemen, TT Arena'da bir sürü yolsuzluk olduğunu iddia etti.

 

"TRANSFERLERDE YOLSUZLUK..."

Egemen, transfer konularında da yolsuzluklar olduğunu iddia ederek, bu konuda konuşmak istemediğini ve Galatasaraylı yöneticilerin bunları açıklaması gerektiğini söyledi.  (maraton)