25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaraylı yöneticiden itiraf!

Galatasaraylı bir yönetici tabloya 'realist' baktı itirafını yaptı: 5 kuruş para yok.

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaraylı yöneticiden itiraf!
Millet gazetesine açıklamalar yapan bir Galatasaraylı yönetici, sarı kırmızılı takımın ekonomik durumunu ve transfer ihtimalini değerlendirdi. İşte o açıklamalar:
 
"Öncelikle şunu belirteyim devre arasında transfer yapmamız mümkün değil. Kulüpte 5 kuruş para yok. Marsilyalı Gignac’ı falan almamız imkansız. Ekonomik tabloya göre bırakın Gignac’ı genç bir futbolcu takviyesi bile yapamayız."
 
‘HASTALIĞI ATMALIYIZ’
 
"Ayrıca şu ortamda transfer yapsanız ne olacak! Messi gelse nafile… takımın bireysel yıldızlara değil güven ortamına ihtiyacı var. Kadromuzda kaliteli isimler var ama bir süre özgüven kaybı yaşanmış. Bu da anlık düzelecek bir durum değil. zamanla etkisini gösterecek bir olay. Bizim bir an önce bu psikolojik hastalığı üzerimizden atıp tek tek oyuncuları yeniden kazanmamız ve yere sağlam basmamız şart."
 
'HAMZAOĞLU FARKI ORTADA'
 
“Kariyer anlamında ve zamanlama olarak Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına getirilmesi eleştirilmiş olabilir ama kısa süredeki göstergelere baktığınızda sonuç ortada. Gerek ligde gerekse kupada özlenen ve taraftarın istediği mücadeleci futbol var. En azından takıma bir ruh geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca oynamayan isimleri de takıma çabuk entegre ettiğini ifade edebiliriz.”
 
PANDEV RAPORU: TRANSFER YOKSA KALSIN
 
Hamza Hamzaoğlu, göreve gelmesinin ardından kupadaki Eskişehir maçında Pandev’e şans vermiş ve kalitesine vurgu yapmıştı… Ve çiçeği burnunda teknik adamın devre arası transfer dönemi için forvet hattıyla ilgili raporu da şekillendi. Hamzaoğlu’nun yöneticilere “Eğer yeni transfer olmayacaksa Pandev kalabilir” dedi.
 
(Millet)