26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray 0-3 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı. Bordo-mavililer, Ersun Yanal yönetimindeki ilk karşılaşmasında, Galatasaray'ı 3-0 yendi.

22 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray 0-3 Trabzonspor
 
Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırladı. Bordo-mavililer, Ersun Yanal yönetimindeki ilk karşılaşmasında, Galatasaray'ı 3-0 yendi. 
 
Karşılaşamanın ilk yarısına iyi başlayan konuk ekip Trabzonspor yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.
 
Mücadelenin 2.yarısına Galatasaray evinde oynamanını vermiş olduğu avantajla iyi başlasada bu çok uzun sürmedi ve karşılaşmanın 58. dakikasında Carl Medjani ile Trabzonspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 76. dakiakasında bir kez daha Medjanı sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Arena'da son sözü 86. dakikada Yusuf Erdoğan söyledi ve Trabzonspor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
 
 
GALATASARAY-TRABZONSPOR:0-3
 
1'Karşılaşamaya ev sahibi Galatasaray başlıyor.
 
6'Sağ kanatta topla buluşan Selçuk ceza sahası sağ çaprazına doğru hareketlenen Melo'yu görüyor ancak savunma son anda araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
 
14'Sol çaprazdan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan son çizgiye inmeden kaleye vurmak istiyor ancak savunmada Aurelien Chedjou son anda araya giriyor ve topu dışarı gönderiyor.
 
20'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Özer havadan pasını savunma arkasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Yusuf Erdoğan kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
 
26'Ceza sahası sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Muslera çıkıyor ve topa sahip oluyor.
 
39'Ceza yayı dışında topla buluşan Mehmet Ekici topu sağ tarafına çekerek vuruşunu yapıyor ancak Muslera üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor. 
 
41'Sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Özer Hurmacı'ya gönderiyor. Özer topla buluşuyor ve altıpas alanına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top direkten oyun alanına dönüyor ve savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.
 
45'Karşılaşmanın ilk yarısı sona eriyor.
 
46' Karşılaşmanın 2. yarısına Trabzonspor başlıyor.
 
55' Özer'in pasında ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Oscar Cardozo bekletmeden yerden vuruyor ancak kaleci Muslera uzanıyor ve topa sahip oluyor.
 
58'Gol! Medjanı Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydediyor.
 
76'Gol!Medjanı Trabzonspor'u 2-0 öne geçiren golü kaydediyor.
 
86'GOOOLL!! Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile farkı üçe çıkartıyor. Hızlı gelişen atakta sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Yusuf ceza sahasına giriyor ve Aurelien Chedjou'yu geçerek sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
 
90' Hakem karşılaşamnın son düdüğünü çalıyor.
 
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan, Selçuk, Melo, Olcan, Emre Çolak, Yekta, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli
 
TRABZONSPOR: Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, M.Akbaş, Musa, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Waris, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal