19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gaziantepspor uzatmalarda turladı

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur maçında Gaziantepspor, evinde Çorum Belediyespor'u konuk etti.

24 Eylül 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Gaziantepspor uzatmalarda turladı
Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur maçında Gaziantepspor, Çorum Belediyespor'u uzatmalarda 3-2 yenerek üst tura çıktı.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Serkan Ergün, Oktay Önge, Fettah Yiğit

Gaziantepspor: Serdar Kulbilge, Orhan Gülle, Sernas, Muhammet Demir (Dk. 59 Mustafa Durak), Traore (Dk. 59 Bekir Ozan Has), Ekrem Hayyam Dağ, Binya, Erman Bulucu, Stilic, Uğur Kavuk (Dk. 83 Kecojevic), Milevskyi
Çorum Belediyespor: Çağrı Can Tanrıbilir, Osman Bodur, Yakup Kayış, Mehmet Keleş (Dk. 76 Emir Gökçe), Bilal Alkan (Dk. 59 Mehmet Akif Tatlı), İmam Almas, Murathan Buruş, Nedim Köseoğlu, Furkan Çalışır, Oğuzhan Yalçın (Dk. 76 Ender Acar), Kıvanç Salihoğlu

Goller: Dk.17 Stilic, Dk. 72 Stilic (penaltıdan), Dk.118 Yakup Kayış (kendi kalesine) (Gaziantepspor), Dk. 37, Dk. 54 Mehmet Keleş (Çorum Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 10 Muhammet Demir, Dk. 56 Sernas, Dk.78 Uğur Kavuk, Dk. 90 Milevsky (Gaziantepspor), Dk. 71 İmam Almas, Dk. 75 Oğuzhan Yalçın (Çorum Belediyespor)

"GİDEBİLDİĞİMİZ EN İYİ YERE GİTMEK İSTİYORUZ"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebilecekleri en iyi yere gitmek istediklerini söyledi.

Uygun, 3-2 kazandıkları Çorum Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Çorum Belediyesporla güzel bir maç yaptıklarını belirterek, rakiplerini tebrik etti.

Uygun, "Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz. Oradan da Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz" dedi.

ÇORUM BELEDİYESPOR CEPHESİ
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Özbağ ise Gaziantepspor karşısında iyi oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini belirtti.

Özbağ, üst tura çıkmak için mücadele ettiklerini, son dakika kendi kalelerine attıkları golle elendiklerini hatırlattı.

Ligi daha çok önemsediklerini vurgulayan Özbağ, "Kupada da en iyi yere gitmek istiyorduk ama olmadı. Gaziantepspor gibi bir takıma karşı güzel bir oyun sergiledik. Üst tura çıkan Gaziantepspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.