26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Gaziantepspor'dan kutlama mesajı

Spor Toto Süper Lig ekiplerin Gaziantepspor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gaziantepspor'dan kutlama mesajı

Gaziantepspor yönetim kurulu imzasıyla yayımlanan mesajda, "Ulusumuzun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecindeki en büyük adım olan Büyük Taarruz Zaferinin 92. yıl dönümünde her zaman onur ve gurur duyduğumuz ordumuzun elde ettiği büyük zaferi bir kez daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un mesajında da şunlar kaydedildi:

"30 Ağustos 1922, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil, tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Tüm ulusumuzun bayramını kutlar, yüce milletimize o zorlu mücadele günlerini bir daha yaşatmamasını dileriz."