25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hakan Çalhanoğlu bombası!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayer Leverkusen'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu kadroların katmak istediklerini söyledi.

24 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu bombası!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında Bayer Leverkusen'den yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrolarına katmak üzere girişimlere başladıklarını duyurdu.
 
AZİZ YILDIRIM'A SERT GÖNDERME
 
Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ın şike davasındaki pozisyonu ile ilgili açıklamalarına cevap veren Orman, TRT'ye verdiği demeçte, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun da çizgisi bellidir." şeklinde konuştu.
 
"HAKEMLERE VERİLEN YETKİ DOĞRU KARAR"
 
TFF'nin hakem odası tartışmaları doğrultusunda aldığı kararla ilgili olarak ise, "Bizim nerede ne açıklama yapacağımızı ne başka camianın başkanı ne de bir yöneticisi karar verebilir. Kendi yaptığımız işlerle ile ilgili başkanlarının akıl vermesi çok yanlış. Bİr başkanın olduğu yerde hakemle işi olmamalı. Hakemlere verilen erteleme yetkisi doğru bir karar. Beşiktaş kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür." dedi.
 
"HAKAN HER ZAMAN TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİMİZ BİR İSİM"
 
Hakan Çalhanoğlu'nu sezon başında transfer etmek istediklerini belirten Orman, iki oyuncu arasındaki gerginliğe de değindi. Gökhan Töre'den övgüyle söz eden Orman,"Aynı mevkilerde oynama ihtimalleri olmasına karşın Gökhan, Kerim Frei'i motive ediyor. Töre çok iyi bir çocuk. Çok düzgün bir karaktere sahip, Hakan çalhanoğlu da bizim transfer etmek istediğimiz bir oyuncuydu. Olmadı. Hakan Çalhanoğlu her zaman Beşiktaş formasını giymesini isteyeceğimiz bir oyuncu" dedi.