24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Hakan Kutlu Mersin İdman Yurdu ile yollarını ayırdı!

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, resmi web sitesinde paylaştığı bir basın açıklaması ile görevi bıraktığını duyurdu.

6 Mart 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Hakan Kutlu Mersin İdman Yurdu ile yollarını ayırdı!
İŞTE O AÇIKLAMA:

Basın Açıklaması

6 Mart 2014

Bir yılı aşkın süredir görev yaptığım Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında şahsıma gösterilen saygı, sevgi ve güvenden dolayı Mersin halkına, dostlarıma, Kırmızı Şeytanlar grubuna ve tribünlerde bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

Oldukça zorlu ve sıkıntılı başlayan ve devam eden görev sürem boyunca bir çok krizi kamuoyunun haberi olmadan kapatmaya özen gösterdik. Kulüpte yaşanan sıkıntıların bir kısmı kamuoyuna yansımasına rağmen bizler büyük bir bölümünün aile arasında kalmasına özen gösterdik. Maddi sıkıntıları ne teknik ekip olarak bizler, ne de futbolcularım çok fazla sorun yapmadan hedefimize yürümek için tüm zorluklara göğüs gerdik. Son 15 maçta 2 mağlubiyeti olan bir teknik adam olarak görevimden ayrılıyorum. Ekibimle birlikte yaklaşık 6 ay alacağımız olmasına rağmen gündeme getirmeden işimize yoğunlaştık. Son güne kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmeye özen gösterdik ve başaralı olduk.

Tüm bunların yanında Lawal gibi daha önce takımda forma şansı bulamayan bizimle birlikte büyük çıkış yakalayan ve Süper Lig takımlarının gözdesi haline gelen oyuncumuzu kaybetmemize rağmen sessizliğimizi koruduk.

Ligde bulunduğu konuma bakıldığında gelecek Mersin İdman Yurdu için oldukça parlak. Bir maç eksiği göz önüne alındığında lider ve ikincinin sadece 4 puan gerisinde olduğu görülmektedir. Mersin İdman Yurdu, Süper Lige çıkma şansı en yüksek olan ekiptir. Karakterli futbolculardan kurduğum bu takımın sezon sonu süper lige çıkacağına inancım sonsuz ve tamdır.

Görevimizi layıkı ile yerine getirmenin gönül rahatlığı, üzerimize düşenin fazlasını yapmanın mutluluğu ile Mersin İdman Yurdu'ndan ayrılıyorum. Kader ve gönül birliği yaptığımız benim için hepsi ayrı bir değer olan futbolcu kardeşlerime önce adamlıklarından ve sahadaki mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler için hayati önem taşıyan Adana Demirspor maçına hazırlıklarımızı sürdürürken hiçbir şeyden haberimiz olmadan günler öncesinden Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü olan meslek büyüğüm Yılmaz Vural hocama yeni görevinde başarılar dilerim !!!

Son olarak belirtmek isterim ki ; bugün akşam saatlerine kadar beklememize ve alacaklarımızın bir kısmından fedekârlık yapmamıza rağmen şahsıma ve ekibime hiçbir ödeme yapılmadan sözleşmemiz kulüp tarafından tek taraflı fesih edilmiştir.

Tüm Mersin halkına saygı ve sevgilerimle

Hakan KUTLU