26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hasan Kabze'den çatlak parmakla röveşata

G.Saray'ın formasını da bir dönem giyen Hasan Kabze dün attığı röveşata golüyle, şu ana kadar sezonun en estetik vuruşuna imza attı.

29 Eylül 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hasan Kabze'den çatlak parmakla röveşata
Muslera köşeye giden topa uçmasına rağmen müdahale edemedi. Galibiyete güzel oyunuyla damgasını vuran Hasan Kabze, ikinci golde de Stancu'ya harika bir asist yaptı. Rumen oyuncu da bu güzel pasın hakkını verdi.

ÇATLAK PARMAKLA RÖVEŞATA GOLÜ

Orduspor’un tecrübeli forveti Hasan Kabze, attığı nefis röveşata golü ve ikinci yarıda Bogdan Stancu’ya yaptığı asistle eski takımı Galatasaray’ı yıkan isim oldu, maça damgasını vurdu.

Kayserispor maçında sağ ayak başparmağı çatlayan Hasan, Galatasaray’a karşı iğne vurularak sahaya çıkarken, performansıyla büyük alkış topladı. Hasan maçtan sonra, “Galatasaray’ı ezberleyerek sahaya çıktık. Maçta da çok çalıştık. Ayağımdaki çatlağa rağmen oynadım. Stancu ile birlikte eski takımımıza gol atmamız tamamen tesadüf” dedi.

Bu arada Galatasaray’ın ligde yediği son 4 golü sarı-kırmızılı takımın eski oyuncuları attı. Cim-Bom’un İstanbul’da 3-2 kazandığı maçta Bursaspor’un gollerini de Musa Çağıran ve Ömer Erdoğan kaydetmişti.