19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İşte Alex olayının iç yüzü!

Alex'in Fenerbahçe'den ayrılmasının yankıları devam ederken, kulübün eski idari menajeri Volkan Ballı, Aykut Kocaman'a saldıran, su şişesini fırlatan Emre'nin onursuzca gönderilmediğini, Fenerbahçe'nin Alex'i yalnızlaştırıldığını söyledi.

CİHAN2 Ekim 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
İşte Alex olayının iç yüzü!
Alex ile birlikte uzun süre Fenerbahçe'de çalışan takımın eski idari menajeri Volkan Ballı, Radyospor'a yaptığı açıklamada Alex olayının iç yüzünü anlattı.

İşte Volkan Ballı'nın açıklamaları:

"AZİZ YILDIRIM HERKESE SALDIRIYOR"

Alex'in gitmesi Fenerbahçe tarihi için kara bir lekedir. Sayın başkanı uyardık. Herkesi kucaklayın dedik. Aziz Yıldırım tüm bu uyarılara rağmen, televizyonlarda insanlara saldırmaya ve karalamaya devam etti. Bana da çok ağır hakaretlerde bulundu.

Sayın Başkan'ın yapması gereken Alex'i, Aykut Kocaman'ı, beni ve herkesi kucaklaması gerekiyordu ama yapmadı.

"ALEX'İ 2 YILDIR GÖNDERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bugün Alex konusunda alınan karar sadece Aykut Kocaman ve Alex'e bağlanamaz. Bu 2 yıl öncesinde başlayan bir süreç. Bunu çok iyi biliyorum. Alex, geride kalan 2 yıl içinde çok iyi oynadığı için gönderilemedi. Fenerbahçe tarihinde parasını alıpta karşılığını veren ender futbolcuların başında Alex geliyor.

İnsanlara sürekli iftira atıyorlar. Bu iftiralar kendilerine yapıldığı zaman pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar. Bana, Alex'e herkese iftira atıyorlar ama halkı kandıramazlar. Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe'nin gerçek düşmanları kimler sorgulasınlar.

"FENERBAHÇE'YE İHANET EDİLDİ"

Alex'e yapılan onursuzca yapılan muameleyi kabullenemiyorum. Aynı şey Aykut Kocaman'a yıllar önce yapıldı. Fenerbahçe'ye o gün nasıl ihanet edildiyse bugünde ihanet edildi. Uzun zamandır diyorum ki; Fenerbahçe taraftarı, gerçek hayini, düşmanı göremiyor.

Geçtiğimiz sene Bursa'da Fenerbahçe soyunma odasında yaşananları çıkıp açıklasınlar. Fenerbahçe'de Alex'i itibarsızlaştırmak için basına haber servis etmesinler. Ben yalancılığa ve karalama kampanyalarına isyan ediyorum."