18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

İşte Alex'in Aziz Yıldırım'dan son isteği

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, Alex de Souza'nın, Şükrü Saracoğlu'nda son kez sahaya çıkmak istediğini açıkladı. Saran, 'Umarım Aziz bey bu isteği yerine getirir' dedi.

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İşte Alex'in Aziz Yıldırım'dan son isteği
Bugün AMK Gazetesinde çıkan haberde, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran'ın, sarı lacivertli takımın efsane futbolcusu Alex de Souza'ya İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir jübile maçı organize etmek istediği iddia edilmişti.
 
Bu iddia, Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline katılan Saran'a soruldu. Ünlü iş adamı, Alex'le konuyu konuştuğunu ifade ederek, "Alex’in veda maçı için girişimlerimiz oldu. Ancak kendisi son kez Saracoğlu'na çıkmak istiyor” dedi.
 
Saran sözlerine şöyle devam etti: “Alex futbolculuğu, kişiliği ve yaşamıyla  bir rol model. Bu konuda bir Fenerbahçeli olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırım. Görüşmelerimiz oldu ama Alex son kez Şükrü Saraçoğlu Stadyumu zeminine çıkmak istiyor. Umarım Aziz bey (Yıldırım) bunu yapar" dedi.