20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İşte Bruno Alves'e verilmesi beklenen ceza!

İsmail Kartal, derbide Fenerbahçe'nin ipini çeken Bruno Alves'i yönetime rapor etti. Alves'e 100 bin dolar civarında bir para cezası bekleniyor.

20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İşte Bruno Alves'e verilmesi beklenen ceza!
Bruno Alves'in G.Saray derbisinde Dzemaili'nin sırtına attığı tekmenin faturası 100 bin dolar. Portekizli oyuncu, bu sezonki ikinci vukuatına imza attı. Akhisar deplasmanında yaptığı hatalarla yenilgiyi hazırladı. İsmail Kartal oyundan aldıktan sonra da trip yapıp direkt soyunma odasına gitti. Kartal, Konya maçında Bruno Alves'i kulübede oturtup burnunu sürtmeyi planladı ama Bekir kırmızı kart görünce mecburen oyuna aldı. Bekir cezalı olduğu için Alves, Kadlec ile birlikte derbiye de 11'de başladı.
 
2.5 MİLYON EURO GARANTİ
 
15. dakikada F.Bahçe'nin kullandığı kornerde yaptığı kafa vuruşunda yine tekme attı ama kimsenin dikkatini çekmedi. 53. dakikadaki tekme ise cezasız kalmadı. İsmail Kartal, arkadaşlarının emeğini heba eden Alves'i yönetime rapor etti. Sarı-Lacivertli yönetimin ilk toplantısında Portekizli oyuncuya 100 bin dolar civarında bir para cezası kesmesi bekleniyor. Yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alan Alves'in sözleşmesi 2015-2016 sezonu sonunda bitiyor. Akşam