20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İşte Terim'in Sneijder planı!

Terim’in duruma göre Sneijder’ı orta yerine solda kullanmak istediği, çift forvetle devam edip hücum gücünü artırmayı planladığı ortaya çıktı.

7 Şubat 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İşte Terim'in Sneijder planı!
Galatasaray yönetimin devre arasında yaptığı transfer bombalarından biri olan Wesley Sneijder’ın önümüzdeki haftalarda Fatih Terim tarafından sol kanatta oynatılabileceği iddia edildi.

Terim, 10 numara pozisyonu olarak düşünülen Hollandalı yıldızı duruma göre sol kanatta kullanıp hücumda çift forvette devam etmeyi planlıyor. İmparator’un herkesin düşündüğünün aksine 4-2-3-1 kurgusuyla Drogba’yla tek forvet oynamak yerine, yine 4-4-2 sistemi ile takımını oynatmayı sürdüreceği öğrenildi.

YABANCILAR KIZAĞA
Sarı-Kırmızılı hocanın kafasındaki bu düşünceyi uygulaması halinde bundan en çok yabancılar etkilenecek. İki ön libero Melo ve Selçuk’tan vazgeçmeyecek olan Terim, Wesley Sneijder’ı sol kanatta kullanacak. Amrabat’ı ve Dany’i ise kulübeye çekerek sahadaki 6 yabancısını Muslera, Eboue, Riera, Melo, Sneijder ve Drogba’dan oluşturacak. Fatih Terim, gösterecekleri performanslara göre bu oyuncular ile kulübede bekleyen diğer yıldızları dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyor.