24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

James Rodriguez, Falcao'yu istiyor!

Real Madrid'in yeni transferi James Rodriguez, eski takım arkadaşı Falcao'yu Real Madrid'de görmek istediğini söyledi.

31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
James Rodriguez, Falcao'yu istiyor!
Real Madrid'in yeni transferi James Rodriguez, eski takım arkadaşı Falcao'yu Real Madrid'de görmek istediğini söyledi.
 
Real Madrid'in rekor bir ücretle kadrosuna kattığı James Rodrgiuez, vatandaşı ve eski takım arkadaş Radamel Falcao'nun Real Madrid'de oynayacak kaliteye sahip olduğunu düşünüyor.
 
Forvet hattında Karim Benzema ve Jese gibi yıldız isimleri bulunduran Los Blancos, hücum hattını güçlendirmek için geçtiğimiz günlerde Falcao ile ilgilendiğini belli etmişti.
 
Bu haberlerin ardından takımın Kolombiyalı yıldızı James, AS'a verdiği demeçte "Bence Falcao burada oynayacak kaliteye sahip. Ancak bunun kararı bana ait değil başkanımız Perez bu konuda söz söyleyebilir. Onunla dört sene aynı takımda top oynadım ve Atletico'ya transfer olduğu dönem haricinde hep birlikte oynadık. Real Madrid'in kazanma üzerine kurulu olan mantalitesine çok uygun biri, o da kazanan kişilikli bir futbolcu." dedi.
 
HEDEFİM İLK 11
 
Real Madrid'de ilk 11'e girmek için çok çalışması gerektiğini söyleyen Rodriguez, "Önce çok sıkı çalışmam lazım. Takımın önemli bir kısmı 3-4 senedir birlikte oynuyor. Onlara saygı göstermeli ve fırsat buldukça parlamalıyım. Çok mutluyum çünkü Real Madrid rüyam gerçek oldu. Umarım her şey iyi gider. Burada oynayacağım için çok heyecanlıyım ve kupalar kazanmak istiyorum." diye konuştu.
 
Madrid'e geliş hikayesine de değinen Genç Kolombiyalı, "Real'in beni istediğini öğrendiğim an burada olmak için elimden geleni yaptım. Bu takımda yer almak için en üst düzeyde oynamanız gerekiyor. Real Madrid'in medyatik bir kulüp olduğunu da biliyorum. Bunu anlıyorum ve bu baskıyı kaldıracak güce sahibim. Ancak medyatik ilgi hoşuma gitmiyor." ifadelerini kullandı.
 
PEKERMAN KALMALI
 
Milli takımı hakkında da söz alan James, "Falcao ve diğerleri hocamız Pekerman'ın takımda kalması için bir nevi kampanya başlattı ve bence çok doğru bir hareket. Bu ülkenin futbolunu değiştiren çok önemli adımlar attı ve başarılı oldu. Eğer ayrılırsa kötü olacak ve bizi de çok üzecek. Onun yerini doldurmaya çalışacak kişinin de aşması gereken büyük bir duvar olacak." şeklinde konuştu.
 
James Rodriguez de tıpkı Falcao gibi yıldızını ilk defa Porto'da parlatmıştı. (Goal)