20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Karabükspor'a ligde kalma primi 250 bin TL

Kardemir Karabükspor'u, Gerede kampında ziyaret eden ana sponsoru Kardemir A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan takımın ligde kalması halinde futbolculara toplam 250 bin TL prim vereceğini açıkladı.

DHA11 Mayıs 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Karabükspor'a ligde kalma primi 250 bin TL
Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Kamil Güleç ve Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kamp yapan Kardemir Karabükspor'u dün akşam ziyaret ederek, takıma moral verdi. Oteldeki yemekte konuşan Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Bizim ve takımımız için iki hafta çok önemli. Oyuncularımız inşallah Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarını alarak ligde kalacaklarına söz verdi" dedi. Takımın ana sponsoru olan Kardemir A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ise, "Bu saatten sonra biz ligde kalmanın imkanlarını arayalım. Eğer ligde kalırsanız sizin kulüpte olan alacaklarınızı ödemeyi taahhüt ediyoruz. İkincisi, ligde kaldığınızda size biz sponsorunuz Kardemir olarak ek bir prim vereceğiz. Bu rakamı şimdilik 250 bin lira olarak düşünüyoruz. Onu arttırmanın da çaresini arayacağız, ama ligde kalırsanız. Artık kalmadığınız takdirde dükkan kapanır" diye konuştu.

Takımın teknik sorumlusu Suat Sarıcan takıma verilen destek nedeniyle teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Burada olmak bizleri üzüyor. Geçmişi çok fazla konuşmamaya çalışıyoruz. Biz 1 puan öndeyiz. İpler bizim elimizde. Kalan 2 maçımızı da kazanarak ligde kalmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek gücümüz var, inanıyoruz. Takımın moral ve motivasyonu yerinde"