18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kartal'ın defansı Norveç'ten!

Beşiktaş yönetimi, stoper Vegard Forren, sağ bek Martin Linnes ve defansif ön libero Harmeet Singh'i bitirecek. Molde'de forma giyen üç oyuncu da hem takımlarında hem de milli takımda ilk 11'de banko görev yapıyorlar

1 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kartal'ın defansı Norveç'ten!
Beşiktaş'ta tüm gözler yarın oynanacak Tottenham maçına çevrilirken, siyah-beyazlı yönetim de diğer yandan ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetici Erdal Torunoğulları'nı yanına alarak Norveç'e giden Başkan Fikret Orman, burada Molde kulübü yetkilileriyle bir araya geldi. Başkan Orman; Norveç ekibinden Vegard Forren, Martin Linnes ve Harmeet Singh'i istedi. Sezon başında 23 yaşındaki Martin Linnes'i almak için girişimde bulunan ancak olumsuz yanıt alan siyah- beyazlılar, üç gün önce de çıplak gözle izledikleri 24 yaşındaki defansif ön libero Harmeet Singh için teklifte bulundu. Bununla da yetinmeyen Beşiktaş yönetimi, stoper mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki Vegard Forren'i de listeye dahil etti. 
 
PAKET TEKLİF YAPILDI
Baştan Orman ve yönetici Torunoğulları, Linnes'in takım arkadaşları olan Forren ve Singh için nabız yokladı. İlk olarak Linnes ve Forren için Molde Başkanı Neerland ile bir araya gelen siyah- beyazlıların iki yıldız için yaptığı 3.5 milyon euro'luk teklif yetersiz bulunurken, bu kez de üç futbolcu için 5.5 milyon euro'luk yeni bir teklif sunuldu. Norveç ekibi bu teklifi düşünmek için siyahbeyazlılardan bir hafta süre istedi.
 
(Fotomaç)