19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kasımpaşa galibiyet serisi peşinde!

Lacivert-beyazlı takım, yarın deplasmanda Galatasaray'ı yenip ligde üst üste 2. galibiyetini almak istiyor.

AA30 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kasımpaşa galibiyet serisi peşinde!

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligde geçen hafta Torku Konyaspor'u 2-0'lık skorla geçerek puanını 12'ye yükselten lacivert-beyazlılar, Galatasaray deplasmanında geçen yıl olduğu gibi kazanarak üst üste ikinci galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

Bu sezon 3'er galibiyet ve beraberlikle 1 yenilgi alan Kasımpaşa, dış sahada henüz 3 puanla tanışamadı. Deplasmanda İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor'la berabere kalıp, Akhisar Belediyespor'a kaybeden Kasımpaşa, sarı-kırmızılı takımı yenip deplasmandaki 3 puan hasreti dindirmeyi de amaçlıyor.

Kasımpaşa'nın zorlu müsabaka öncesi Eren Derdiyok dışında sakat veya cezalı oyuncusu bulunmuyor.

Lacivert-beyazlıların Galatasaray karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Isaksson, Orhan Şam, Donk, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Tunay Torun, Alpaslan Öztürk, Castro, Babel, Scarione, Adem Büyük.

Türk Telekom Arena'da yarın saat 20.00'de başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

 

- Galatasaray'a karşı 3 maçtır kaybetmiyor

Son iki sezondur kendi lig tarihinin en başarılı dönemini geçiren Kasımpaşa, son 3 maçtır Galatasaray'a kaybetmiyor.

Geçen sezonun 13. haftasında Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalan-lacivert-beyazlılar, Türk Telekom Arena'daki maçta ise rakibine ağır bir yenilgi yaşatmıştı.

Sezonun 30. haftasında Kasımpaşa, güçlü rakibini deplasmanda Scarione (2), Viudez ve Yalçın Ayhan'ın golleriyle 4-0 mağlup etmişti. 2012-2013 sezonunun 18. haftasında da rakibini 2-1'le geçen Kasımpaşa, rakibine en son aynı sezonun 1. haftasında 20 Ağustos 2012'de 2-1 kaybetmişti.