26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş ve Trabzonspor'u kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmasında Partizan'ı 4-0 yenen Beşiktaş'la, Belçika'nın Lokeren takımını 2-0 yenen Trabzonspor'u kutladı.

AA24 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kılıçdaroğlu, Beşiktaş ve Trabzonspor'u kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un galibiyetleri nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a 4-0 yenilmesiyle üzüldüklerini bildiren Kılıçdaroğlu, "Üzüntümüzü Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un net galibiyetleri ile sevince dönüştürdük" ifadesini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Karakartallar, teknik direktörleri Bilic'in yönetiminde Avrupa Ligi C Grubunda Partizan'ı sahasında 4-0 yenerek hem tarihi bir skor ile başarıya imza attı, hem de C Grubunda 5 puanla Tottenham'ı da geride bırakarak zirveye oturdu. Bu başarıda payı olan başta Karakartallı futbolcular olmak üzere Beşiktaş'ın teknik ve idari kadrosuyla taraftarlarını ve sporseverleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Beşiktaş gibi Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor'da kendi sahasında Lokeren'i 2-0 yenerek  L grubunda puanını 6'ya yükseltti ve yüzümüzü güldürdü. Başarılarının devamını dilediğim Trabzonspor'un futbolcularını, teknik ve idari kadrosu ile taraftarlarını ve Trabzon ile futbol dünyasını kutluyorum."