23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kocamaz'dan taraftara çağrı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı sonrasında taraftarların belediyeye ait toplu taşıma araçlarına zarar verdiğini belirterek, bu durumun kendilerini derinden üzdüğünü bildirdi.

AA2 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kocamaz'dan taraftara çağrı!

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yazılı açıklamasında, karşılaşma sonrası taraftarların belediyeye ait toplu taşıma araçlarının camlarını kırarak otobüse içki şişelerini bıraktığını iddia etti.

Bu durumun kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Kocamaz, şöyle devam etti:

"Bu araçlar kamu malıdır ve kamu malı tahrip edildi. Toplu taşıma araçları hepimize hizmet ediyor. Belediyeler bu araçları zor şartlarda, kredi kullanarak, halkın parasıyla temin ediyor. Bu nedenle lütfen kamu malına zarar vermeyiniz. Bizler bu kentin yerel yöneticisi olarak, takımımıza ve sporseverlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca, taraftarlarımıza da bütün maçlarda ulaşım kolaylığı sağlayarak, toplu taşıma araçlarımızla gidiş-dönüşlerini sağlıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz, bu kentin ortak değerlerine hep birlikte sahip çıkmalarıdır. Bu kent taşıyla, toprağıyla, ağacıyla, suyuyla hepimizin. Bize verdiğiniz bu büyük görevi, sizlere en iyi şekilde hizmet vererek, layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu kente verilen her hizmet, bu kentin geleceğinin bir zinciridir. Bu zinciri kırmayalım, hep birlikte bir yenisini ekleyelim."

Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'deki ilk maçının yenilgiyle sonuçlanmasının üzücü olduğunu da aktaran Kocamaz, "Gönül isterdi ki, maçın galibiyet sevincini hep birlikte yaşayabilseydik. Ben tüm taraftarlarımızı takımımıza sahip çıkmaya davet ediyor, Mersin İdmanyurdu'na da önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.