26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

'Koluna ağır bir şey takacağım!'

“Fizik olarak ağırsın ama koluna takacağım şey senden de ağır. Bunu taşırsın” diyen tecrübeli çalıştırıcı, kaptanlığı verdiği Batuhan’dan “Seni utandırmam hocam” yanıtını aldı.

10 Eylül 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
'Koluna ağır bir şey takacağım!'
BEŞİKTAŞ’IN, Bolu ile oynadığı ve 3-1 kazandığı hazırlık maçından önce teknik direktör Samet Aybaba, Batuhan Karadeniz’i bir hayli meraklandırdı. Soyunma odasında genç oyuncuyla konuşan Aybaba, “Şimdi senin koluna çok ağır bir şey takacağım. Sen fizik olarak çok ağır bir oyuncusun. Ama ne kadar ağır olursan ol, takacağım şey senden de ağır. Senin bunu taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

BATUHAN merak içinde bunun ne olduğunu düşünürken, tecrübeli hoca kaptanlık pazubandını aldı ve 21 yaşındaki oyuncunun koluna taktı. Ardından “Hafif olduğuna bakma. Aslında çok ağırdır. Bunu taşımak büyük sorumluluk ister. Şimdi bu pazubandı koluna taktım. Ne zamana kadar bunu taşıyacağın ise sana bağlı” diyen Aybaba, “Senin gibi santrfor Avrupa’da bile zor bulunur. Eğer kafanı tamamen futbola verirsen yıllarca hem Beşiktaş’a hem de milli takıma hizmet edersin” ifadeleriyle oyuncusunu motive etti.
SÜPER Lig’de son olarak Karabük ile oynanan maçta etkili bir performans sergileyen ve Fernandes’in attığı iki golün de hazırlayıcısı olan Batuhan ise kaptanlık pazubandını aldıktan sonra Aybaba’ya teşekkür edip, “Seni utandırmayacağım hocam” dedi.

BİLİNDİĞİ gibi deneyimli çalıştırıcı geçtiğimiz hafta LigTV’ye verdiği röportajda Batuhan’ı övmüş ve “Batuhan hiperaktif bir çocuk. Ama durgunlaşmış. Gayet de iyi çalışıyor, istekli. Mesela oyunculara izin verdik ama ona ‘Koşu yaparsan iyi olur’ dedim. Kıbrıs’a gidecekti fakat beni aradılar, gitmemiş. Ümraniye’de çalıştığını söylediler. Tabii ki çok mutlu oldum” ifadelerini kullanmıştı.

(Milliyet)