26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kupaya dokunun

Fenerbahçe’nin patronu, “Acıların, buhranların yaşandığı bu sezon kupaya dokunacak kadar uzaktayız. Bu kupanın anlamı ve önemi çok büyük. Bu başarı bir başlangıç, bu kadro ona göre kuruldu ve yeni takviyelerle hedeflerimiz daha da büyüyecek” diye konuştu.

Aygün Özipek25 Nisan 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kupaya dokunun

ERSUN YANAL, RİZESPOR MAÇI ÖNCESİ TAKIMINI TARİHİ KONUŞMAYLA MOTİVE ETTİ

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dünkü idman öncesi tarihi bir konuşma yaptı. 2 günlük izinden sonra Rize hazırlıklarına devam eden Fener’de Yanal, “Bu sezon yine büyük acılar yaşadık. Başkanımızın yaşadıkları ortada. Bizlerin yaşadıkları ortada ve hala sıkıntılar yaşamaya devam ediyoruz. Şu an şampiyonluk kupasına dokunacak kadar uzaktayız. Sizlerden Rize maçında bu işi bitirmenizi ve kupayı avuçlarınıza almanızı istiyorum” dedi.

Kanarya’nın başarılı hocası, şöyle devam etti: “Bu şampiyonluğun anlamı ve önemi yaşadıklarımızdan dolayı çok çok büyük. Bir şampiyonlukla işimiz bitmeyecek. Bu başarı gelirken bunun daha bir başlangıç olacağını bilmeniz lazım. Bu kadro ona göre kuruldu ve yeniden takviyelerle üzerine eklenecek ve hedeflerimiz daha da büyüyecek. Kurulan bu kadro ile yoluna emin adımlarla ilerleyecek olan Fenerbahçe’de hep birlikte çok daha büyük hedeflere koşacağız.”