19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mehmet Ali Erbil programındaki çirkin soru için özür diledi!

Fanatik Fenerbahçeli olmasıyla tanınan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sunduğu yarışma programı Eyvah Düşüyorum’da Galatasaray’a hakaret içeren soru sorunca olanlar oldu.

Recep Güneş17 Ağustos 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Zaman zaman yaptığı gaflarla medyanın gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni bir gafla karşımızda. Ünlü şovmenin yeni gafında bu sefer konu Galatasaray ve taraftarları oldu. Sunucusu olduğu Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programında sorulan soru ”Fenerbahçeliler’in Galatasaraylı taraftarları kızdırmak için kullandığı ifade” sorusu ve cevap olarak ”Cincon” cevabının çıkmasına Galatasaray'lı taraftarlar büyük tepki gösterdi. 
 
Bu duruma bozulan binlerce Galatasaraylı Twitter kullanıcıları Mehmet Ali Erbil Galatasaraydan Özür Dile etiketi altında buluştular.
 
Geçtiğimiz saatlerde etiketi TT Türkiye listesine sokan Galatasaraylıların çabası nihayet sonuç verdi, Mehmet Ali Erbil özür diledi. Çeşitli sosyal medya araçlarından ve sunucusu olduğu yarışma programından özür dileyen Erbil pişmanlıklarını dile getirdi. Star TV ve RTÜK'e rekor sayıda şikayetlerini ileten taraftarlar, programın da yayından kaldırılmasını istiyorlar.