18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Melo'dan flaş açıklama

Beşiktaş-Galatasaray maçının tartışılan ismi Melo, GS TV'ye açıklamalar yaptı. Galatasaray'dan Felipe Melo ile Selçuk İnan'ın PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi.

23 Eylül 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Melo'dan flaş açıklama
Felipe Melo olayları değerlendirirken ilk olarak kırmızı kart pozisyonunu yorumladı. Melo, "Şahsi fikrim pozisyon kırmızı kart değildi ama hakem yorumuna saygı duyuyorum. Her hakemin farklı yorumu olabilir" dedi.

Melo saha içerisindeki olaylarla ilgili olarak ise, "Saha içerisindeki olaylar bana bağlanmış; ancak olaylar kırmızı kart görmeden önce başlamıştı. Kırmızı kart görmeden önce sahaya giren taraftarlar vardı. Beşiktaş taraftarına saygım sonsuz ve onlara karşı yapılmış herhangi bir hareketimin olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA KARŞI DEĞİLDİ

Sadece Galatasaray değil diğer takım taraftarlarına da saygısı olduğunu söyleyen Melo, "Galatasaray taraftarıyla ayrı bir bağım var, onlara aşığım; ancak Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor taraftarlarına da saygım var. Formayı göstermem, Beşiktaş taraftarına karşı değil. Galatasaray taraftarına bağlılığımı gösteren bir hareketti. Geçen sezon Meireles kırmızı kart görüp atıldığında formasındaki Fenerbahçe amblemini göstermişti. O harekette de bir sıkıntı yoktu. Benim hareketimde de yoktu. Alınan kuraldan ötürü, Galatasaray taraftarının maça alınmamasına yönelik bir hareketti" ifadelerini kullandı.

Melo sözlerini, "Saha içerisinde tabi ki bir rekabet var. Ama saha dışında dostluğun kalması gerekir. Brezilya'da da aynı şekilde. Flamengo taraftarıyım ama diğer takım taraftarlarından da arkadaşlarım var. Burada da böyle yorumlanması lazım. Beşiktaş taraftarına karşı bir hareket yapmadım" diye bitirdi.