24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Mesut Özil: Tuttuğum takımı...

Real Madrid'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil açıklamalarda bulundu...

20 Mart 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Mesut Özil: Tuttuğum takımı...
Almanya Futbol Federasyonu'na konuşan Mesut, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la eşleşmelerini değerlendirdi. Hedeflerinin tur atlamak olduğunu belirten Özil, kişisel olarak kendini geliştirdiğini de söyledi.

Özil, "Fiziksel olarak daha kuvvetli hale geldim. Daha istikrarlı performans gösteriyorum. Sahada eğlenmeye ve futboldan zevk almaya devam ediyorum. Olgunlaşıp daha çok tecrübe kazanıyorum" ifadelerini kullandı. Geliştirmesi gereken yönlerinin olduğu belirten yıldız futbolcu, "Özellikle gol yollarındaki etkinliğimi artırmalıyım. Gollerim yeterli sayıda değil. Bir oyun kurucu olarak ne kadar şut atabilme yeteneğim olsa da asıl işim asist yapmak. Bu beni endişelendiriyor" şeklinde konuştu.

"ÜZÜLEBİLİRLER AMA..."

Taraftar olarak Türkiye'de hangi takımı tuttuğunu açıklamayacağını söyleyen Özil, "Büyük derbileri arkadaşlarımızla beraber takip ediyoruz, çok eğlenceli oluyor. Elbette İstanbul'a gidecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Orada akrabalarım ve arkadaşlarım var. Türkiye'de maç oynamak benim için her zaman çok özel olmuştur şüphesiz. Türkiye'deki bazı insanlar hayal kırıklığına uğrayabilirler ama hedefimiz turu geçmek olacak" diyerek iddiasını dile getirdi.

(Sporx)