28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Niang'dan Galatasaray'a gözdağı!

Beşiktaş’ın golcüsü, “Fener karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi lider Galatasaray ile puan farkımız 5. Trabzon deplasmanında da kazanırsak, Cim-Bom nefesimizi iyice ensesinde hisseder” dedi.

6 Mart 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Niang'dan Galatasaray'a gözdağı!

FENERBAHÇE MAÇININ YILDIZI NİANG, STARSPOR’A KONUŞTU

BEŞİKTAŞ’A ara transferde gelen ancak eski takımı Fenerbahçe maçına kadar beklentinin altında  kalan Mamadou Niang, bir patladı pir patladı. 3-2’lik derbinin iki yıldızından birisi olan Senegalli oyuncu STARSPOR’a önemli açıklamalar yaptı. Niang, “Beşiktaş’taki ilk golümü attım. Mutlu oldum. Zor bir maçı kazandık. Son dakika golleri futbolun güzelliği. Daha önce bir kez son dakika golü ile kazanma sevinci yaşamıştım. Eski takımıma attığım gole elbette çok sevindim” diye konuştu.

Yoldaki coşku inanılmazdı

Derbideki atmosferin çok etkileyici olduğunu vurgulayan Niang, “Müthişti. Benim için sürpriz oldu. Tesislerden stada doğru gelirken, taraftarın otobüsün etrafını sarması, soyunma odasında arkadaşlarımın gözünde gördüğüm motivasyon, derbinin bizim lehimize sonuçlanacağının işaretlerini veriyordu. Sonuçta kazandık ve lider Galatasaray ile aramızdaki puan farkını 5’e indirip ensesine yapıştık. Şimdi Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacağız. Kazanırsak Cim-Bom nefesimizi iyice hissedecek” dedi.

Alex ile hala görüşüyorum

Kartal’ın golcüsü şöyle devam etti: “Gaziantep ve Karabük maçlarında kaybettiğimiz puanlardan sonra çok mutsuzduk. Motivasyonla ilgili bir sorun olduğu için bu puanları kaybetmedik. Bazen böyle şeyler oluyor. Bir sakatlığım vardı. Ama şu anda çok iyiyim. Kontrat yenilemekle ilgili de şu anda konuşmak istemiyorum. Sezon sonunda bakarız. Katar’a gittiğim için pişman olmadım. Ama geri dönmek çok güzel. Alex ile hala görüşüyoruz. Çok büyük bir oyuncuydu, ona saygı duyuyorum.”



Favorim Bayern

Şampiyonlar Ligi’ni büyük bir heyecanla takip ettiğini ve bu ligde seneye oynamak istediğini belirten Mamadou Niang, bu sezonki şampiyonluk adayının Bayern Münih olduğunu söyledi. Grup aşamasından sonra Bayern, Real Madrid ve Manchester United’ı favori gördüğünü vurgulayan golcü oyuncu, “Şu anda Bayern bir adım önde” dedi.