16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

O korumaları Aziz Yıldırım göndermiş

Volkan’ı korumak üzere TT Arena’ya gelip terör estiren F.Bahçeli korumaların bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından gönderildiği ortaya çıktı

18 Kasım 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
O korumaları Aziz Yıldırım göndermiş
TÜRKİYE spor sahalarında şiddetin önüne geçmek için uzun zamandır mücadele etmesine rağmen F.Bahçe’nin görevli korumalarının Kazakistan maçının ardından Volkan Demirel’i ‘korumak’ adına basın mensuplarına saldırması tablonunun aslında ne kadar vahim olduğunu açıkça ortaya koydu. Ancak daha vahim olan tarafı karşılaşma sonrasında gerginliğe sebep olan korumaların bizzat F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından görevlendirilmiş olması. 
 
BAŞKAN ‘BASARIM’ DERSE
 
DAHA birkaç gün önce F.Bahçe tribünlerinde yaşanan olayların sorumlusu olarak gördüğü taraftarları stada almayacağını ve seyirci terörünü bitirmekte kararlı olduğunu açıklayan Yıldırım aynı basın toplantısında "F.Bahçe’nin önü kesilirse, böyle bir niyet varsa, her yeri basarım" diyerek bir anlamda kendini tekzip etmişti. F.Bahçe’nin haksızlığa uğraması durumunda eleştirdiği davranışları bizzat harekete geçireceğini ifade eden Yıldırım bunu Kazakistan maçı sonrasında da açıkça gösterdi.
 
DÖNMEYE BİZZAT İKNA ETTİ
 
VOLKAN’IN TT Arena’da yaşadığı olayın ardından stadı terk etmesi ve geri dönmemesi durumunda ceza alma ihtimalinin ortaya çıkması sonrasında başkan Aziz Yıldırım da bizzat konuşup futbolcusunu ikna etti. Ancak Volkan’ın idari menajer Hasan Çetinkaya ve Emre Belözoğlu ile birlikte stada döndüğünü öğrenen F.Bahçe Başkanı, bu üçlünün yalnız kalmaması için uzun yıllardır kulüpte çalışan 8 korumayı da Türk Telekom Arena Stadı’na gönderdi.
 
MAHMUT USLU DOĞRULADI
 
YAŞANANLARLA ilgili dün FBTV’de açıklamalarda bulunan genel sekreter Mahmut Uslu da korumaların başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla stada gittiğini doğruladı. Sarı-lacivertliler çıkışta konuşmak istemeyen futbolcuların gazeteciler tarafından taciz edildiğini, hatta ilk küfürü basın mensuplarının ettiğini de iddia etti. Ancak F.Bahçe’nin görevlendirdiği korumaların gazetecileri darp etmesi ve kameraların kırılmasına neden olmaları akıllara "Volkan’ı kimden ve neden korudukları" sorusunu getirdi.