19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Oyuncular birbirine girdi!

Basketbolda, THY Avrupa Ligi C Grubu'nda, Yunan ekibi Olympiakos ile Galatasaray Liv Hospital maçının bitmesine 5 dakika kala oyuncular arasında kavga yaşandı.

aa29 Kasım 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:

Basketbolda, THY Avrupa Ligi C Grubu'nda, Yunan ekibi Olympiakos ile Galatasaray Liv Hospital maçının bitmesine 5 dakika kala oyuncular arasında kavga yaşandı.

Pire'deki Barış ve Dostluk Salonu'ndaki maçın son çeyreğinde gelişen bir pozisyon sonrasında Olympiakoslu Mirza Begiç ile Galatasaray Liv Hospital'dan Mensah Bonsu yumruk yumruğa kavga etti. Ribaund için ikili mücadeleye giren iki sporcu bir anda biribirleriyle yumruklaşmaya başladı. İki oyuncunun kavgasını araya giren diğer oyuncular engelledi.

Kavga, maçın bitimine 5 dakika kala çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da sahaya girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri taraftarların sahaya girmesini engelledi ve büyük olayların önüne geçti. Bunun üzerine taraftarlar oyun alanına çeşitli cisimler attı.

Öte yandan Yunan ekibinin tecrübeli oyuncusu Spanoulis de mikrofonla taraftarların sakinleşmesi için uyarılar yaptı. 

Kavganın ardından Mensah Bonsu hakem tarafından ihraç edilirken, Olympiakos takımına da teknik faul verildi. Karşılaşma 5 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. 

Maçta Türk ekibi ilk periyodu 18-10, devreyi de 35-24 geride bitirdi. Üçüncü periyotta farkı daha da açan Yunan ekibi bu çeyreği de 59-35 önde tamamladı. Karşılaşmayı 72-54 kazanan Olympiakos, gruptaki yedinci maçından da galip ayrıldı.

Galatasaray Liv Hospital, Olympiakos yenilgisi sonrasında gruptaki yedinci maçında, üçüncü mağlubiyetini yaşadı.