16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ozan İpek rest çekti!

Bursaspor'dan Mersin İdmanyurdu'na kiralık olarak gönderilen Ozan İpek, teknik direktör Hakan Kutlu'nun kararıyla kadro dışı bırakıldı.Bugün yapılan görüşmede Ozan'ın yönetime, 'Takım arkadaşlarım affedilmezse benden de yararlanamazsınız' dediği öğrenildi.

DHA19 Mart 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ozan İpek rest çekti!
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu'nun verdiği rapor doğrultusunda Hakan Bayraktar, Mustafa Keçeli, Yattara, Ömer Aysan ve Yenal kadro dışı bırakıldı. Bursaspor'dan kiralık olarak gönderilen Ozan İpek ile ilgili de kararın bugün verildiği öğrenildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu sosyal paylaşım sitesi twitter sayfasından Ozan İpek'in kesin olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Ozan'ın bugün Mersin İdmanyurdu başkanı Ali Kahramanlı ile görüştüğü ve başkan Kahramanlı'nın yetenekli futbolcuya, "Takıma gel yeni oluşumda liderlik yap" dediği belirtildi. Ozan İpek'in ise kadro dışı kalan arkadaşlarına haksızlık yapıldığını savunduğu ve bu futbolcuların affedilmemesi durumunda kendisinden yararlanamayacaklarını, kararının arkadaşlarının arkasında durmak olduğunu söylediği öğrenildi. Kadro dışı bırakılan Ozan'ın sözleşmesini feshederek Bursa'ya dönebileceği ifade edildi.