26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Özgürlük vakti

Galatasaray Başkanı Aysal, Terim zamanında sadece büyük maçlardan önce ziyaret ettiği Florya’ya artık haftada en az 3 kez gidecek. Lutfi Arıboğan’ın yeni ekip kuracağı tesisler için Sportif Danışman Tulun’un da yasağı kalktı.

Alper Mert5 Ekim 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Özgürlük vakti

ROBERTO MANCİNİ’NİN GELMESİYLE METİN OKTAY TESİSLERİ’NDE YENİ DÖNEME GİRİLDİ

Cim-Bom'da Roberto Mancini’nin takımın başına geçmesi, Florya Metin Oktay Tesisleri’ni de özgürlüğüne kavuşturacak! İlk olarak Sarı-Kırmızılılar’ın başkanı Ünal Aysal, CEO Lutfi Arıboğan ve İtalyan hoca ile yaptığı görüşme sonrasında Fatih Terim döneminde olduğu gibi Florya’dan uzak kalmayacağını açıkladı. Başkan Aysal bundan böyle haftada en az 3 defa Metin Oktay Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolculara destek verecek.

Arıboğan takımla ilgilenecek

Terim zamanında sadece büyük maçlardan önce Florya’yı ziyaret eden Aslan’ın patronunun, sadece kendisinin değil, Arıboğan’ın da bundan böyle tesislere daha fazla uğrayıp, takımın tüm sorunlarıyla ilgilenmesini istediği ortaya çıktı. Mancini’nin gelmesiyle Florya yasağı kalkan bir başka isim de Sportif Koordinatör Bülent Tulun. Fatih Terim ile arası soğuk olan Tulun’un da artık Metin Oktay Tesisleri’ne rahat rahat girip çıkabileceği kaydedildi.

Kerimoğlu’na 960 bin euro

Mancini’nin gelmesiyle yeni döneme girilen Florya’nın kadrosunda da değişiklikler olacak. Arıboğan ilk olarak başta Metin Oktay Tesisleri’ne müdür olmak üzere personel alımı yapabilecek. Öte yandan, Mancini’nin yardımcılığına getirilen Tugay Kerimoğlu’na ödenecek ücret borsaya bildirildi;  kulüpten “2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında sırasıyla toplam 240 bin euro; 360 bin euro ve 360 bin euro ödenecektir” açıklaması yapıldı.