23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Podolski Cimbom'a!

G.Saray, Prandelli'nin 'Lüks olur' dediği yıldız futbolcu için harekete geçti. Alman ve İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Arsenal'in golcüsü Türkiye'ye çok yakın

22 Ağustos 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Podolski Cimbom'a!
Golcü takviyesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren G.Saray, büyük ses getirecek bir operasyona imza atmak üzere. Sarıkırmızılı ekibin hedefindeki ismin Lukas Podolski olduğu hem İngiliz hem de Alman medyası tarafından bir kez daha duyuruldu. 
 
TOUHRİ: BAZI SORU İŞARETLERİ VAR 
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Cimbom'un Podolski transferinde önemli mesafe aldığına dikkat çekti ve Arsenal'dan ayrılması beklenen Alman yıldızın Galatasaray'a gitme ihtimalinin çok yüksek olduğunu yazdı. Gazeteye konuşan Podolski'nin menajeri Nassim Touihri de sarı-kırmızılı takımla temasta olduklarını doğruladı. Bazı takımlardan ciddi teklifler aldıklarını söyleyen Touhri, "Görüşmeler devam ediyor. Ancak şu anda bazı soru işaretleri var" ifadesini kullandı. Ayrıca İngiltere'nin The Sun gazetesi de aynı yönde bir habere yer verdi. 
 
'ELDEN ÇIKARMA YAŞI GELDİ' 
The Sun, Podolski'nin 29 yaşında olduğunu göz önünde bulunduran Arsenal'in tecrübeli futbolcu için G.Saray'a 'yeşil ışık' yaktığını kaydetti. Hatırlanacağı gibi G.Saray Başkanı Aysal, Podolski'yle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde "Podolski'nin alınmasını hocamıza teklif ettim. O da, 'Bizim için şu anda Podolski çok lüks olur' yanıtını verdi" demişti.
(Fotomaç)