19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Prandelli: 3-4 oyuncu istedim

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yönetimden 3-4 oyuncu istediğini söyledi. Transferlerin gelmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e hazır duruma geleceklerini ifade eden İtalyan teknik adam, Bursaspor ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri hakkında da değerlendirme yaptı.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Prandelli: 3-4 oyuncu istedim

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Cesare Prandelli, transfer istedi. İtalyan teknik adam, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala 3-4 oyuncuyu kadrolarına katacaklarını söyledi.

Bursaspor maçının yolculuğu öncesi kulüp televizyonuna açıklamalar bulunan İtalyan teknik adam, transfer çalışmaları hakkında konuştu. Prandelli, "Yönetimden 3-4 tane transfer istedik. Bu futbolcularında geleceğini düşünüyorum. Bu futbolcuların gelmesiyle tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’e hazır duruma geleceğiz" dedi.

“KAZANMAK İÇİN BURSA’DAYIZ”
Bursaspor maçı hakkında da konuşan Prandelli "6 yıldır Galatasaray'ın Bursa'da kazanamadığını biliyorum ama bu kez kazanmak için gideceğiz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve bu maçta elimizden geleni yapacağız" dedi.

DEVLER LİGİ’İNDEKİ RAKİPLER
Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendiren İtalyan teknik adam, "Her yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılan bir Arsenal'den bahsediyoruz. 10 yıldan beri Arsene Wenger ile çalışıyorlar ve belirli bir sistemleri var. Takımda herkes ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Beşiktaş, Arsenal'e göre daha iyi oynadı turu geçmesi gerekiyordu. Borussia Dortmund, yıllardan beri Avrupa seviyesinde olan bir kulüp. Zihinsel ve karakter olarak hazırlar. Anderlecht ise çok entransan bir takım. Avrupa’nın en genç takımı. Ama bu grupta bir varız ve iyi bir Şampiyonlar Ligi çıkaracağız. Şampiyonlar Ligi'nehazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı.