20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Prandelli: Abdurrahim bey yalan olduğunu söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yarın oynanacak Anderlecht maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

25 Kasım 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Prandelli: Abdurrahim bey yalan olduğunu söyledi

Öncelikle geride bıraktığımız günlerde Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalarla ilgili gelen soruyu cevaplandıran Prandelli'nin verdiği cevap şaşkınlık yarattı.

Abdurrahim Albayrak'ın, 'Prandelli'nin arkasında duramam' açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz' sorusunu Prandelli, "Abdurrahim Bey ile görüştüm. Kendisi bana basında çıkan bu açıklamaların doğruyu yansıtmadığını ve hepsinin yalan olduğunu söyledi" diye cevapladı. Abdurrahim Albayrak'ın bu açıklamaları, canlı yayında, telefon bağlantısıyla yapmış olması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Tecrübeli teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Yarın zor bir maç bizleri bekliyor. Anderlecht topla hızlı oynayabilen bir takım. Burak'ın da dediği gibi maçı almamız gerekiyor."

"Futbolcular çok şanslı. Çok güzel bir işe sahipler. Sahaya indiğinde baskıyı unut, topun peşinde koşarsınız. Yarın sahada, agresif ve topun peşinde koşan bir takım bekliyorum."

"Yöneticilerden sıfır baskı var. Kadro oluştururken hiç sorun yaşamıyoruz. Kurallarda değişiklikler oldu. Yabancı kuralı daha çok arttı. Bizim futbolcularımız zaten ofansif. Bu sebeple 2-3 forvetin bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum."

"Motivelerimizi, hafta içi yapılan çalışmalarda bulabiliriz. Ligde sadece 1 puan gerideyiz. Şampiyonlar Ligi'nde de bir maç kazandığımızda direkt dahil oluyoruz. Motive olmak çok zor değil bu durumda."