18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Prandelli: ''Fenerbahçe'yi yenemeyiz...''

Rapid Wien maçı sonrası küplere binen G.Saray'ın hocası, futbolculara patladı: 'Bu halde F.Bahçe'nin karşısına çıkamayız. Süper Kupa'yı mutlaka kazanmalıyız. Daha çok çalışmayanın işini bitiririm'

25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Prandelli: ''Fenerbahçe'yi yenemeyiz...''
Geldiği günden beri babacan tavırlarıyla futbolcuların sempatisini kazanan G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Rapid Wien yenilgisi sonrası ilk kez dişini gösterdi. Galatasaray'ın 3-1 yenildiği maçtan sonra çok sinirli bir şekilde oyuncuların karşısına çıkan İtalyan hoca adeta gürledi. 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini 'psikolojik' olarak liderlik maçı gibi gören Prandelli şöyle konuştu: 
 
KİMSEYE ACIMAM, FORMAYI ALIRIM
"Bu halde Fenerbahçe'nin karşısına çıkamayız. Kopuk kopuk oynuyoruz. Kimse birbirine yaklaşmıyor. Savunmada önemli eksiklerimiz var. Süper Kupa'yı mutlaka kazanmalıyız. Bunu başarırsak lige moralli başlarız ve en büyük rakibimiz F.Bahçe'nin mental olarak önüne geçeriz. Önümüzde yaklaşık bir ay süre var. Bu sürede çok çalışacaksınız. Çalışmayanın işini bitiririm. Kimseye acımam, formayı elinden alırım."
(Fotomaç)