8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Prandelli: Sneijder'in performansının parayla alakası yok!

Prandelli, 'taktiksel dokunuşla' kazandıklarını söyledi: İlk yarıda çekingen davrandık. 2. devre bir iki oyuncumuzun yerini değiştirdik ve baskılı oynadık. Sneijder'e oyuna daha çok girmesini her zaman söylüyorum.

19 Ekim 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Prandelli: Sneijder'in performansının parayla alakası yok!
G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, F.Bahçe karşısında ikinci yarıda sergiledikleri futbolla galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "İlk yarıda biraz çekingen davrandık. Bazı taktiksel değişmeler yapmamız gerekiyordu. İkinci yarıda bir iki oyuncumuzun yerini değiştirdik. Daha baskılı oynadık ve 3. bölgede de rahatladık" dedi. Sneijder'in performansını da değerlendiren Prandelli, "Sneijder kaliteli bir futbolcu. Her zaman söylüyorum oyuna daha çok girmesi gerekiyor. Şut özelliği üst seviyede bir isim. Son 20 dakikada oyuna ağırlığını koydu ve attığı 2 golla kazanmamıza katkı sağladı " diye konuştu. 
 
PARASINI ALMASIYLA İLGİSİ YOK! 
Sneijder'in güzel oyununun parasını almasıyla ilgili olmadığını da belirten Prandelli, "Yıllardır futbolun içindeyim. Bu tip maçlarda, böyle oyuncular yüzde yüzünü verir" ifadesini kullandı. Sneijder'i rakip takımın hedefi haline gelmemesi için bazen geriye çektiklerini de kaydeden Prandelli şöyle konuştu: Bu akşam ıslıklar değil, alkışlayan taraftar gördüm, beğendim. Bu gençler çok çalışıyor. Olumlu yaklaşılmalı. Doktorlarımızı da tebrik ediyorum. Burak sakattı, iyileştirdiler. Olcan dün sakatlandı, yetiştirdiler. Melo kusuyordu, onu da yetiştirdiler. İşten hiç korkmadım. Geliştikçe daha iyi olacağız.