26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Real Madrid'e hoca olmak istiyor!

İspanyol Cadena Ser radyosunun spor yorumcularından Jose Ramon de la Morena, eski futbolcu Zinedine Zidane'nın Real Madrid'e spor direktörü olarak değil yardımcı teknik direktör olarak gelmek istediğini iddia etti.

11 Haziran 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Real Madrid'e hoca olmak istiyor!
İspanya futbol kamuoyunda güvenilir haberleri ile tanınan Morena, Zidane'nın yeni kariyerinde yönetici değil teknik direktör olmayı hedeflediğini söyledi. Morena, radyo programında yaptığı açıklamada, Zidane'nın Real Madrid'e teknik direktör olarak gelmesi beklenen Carlo Ancelotti ile bizzat görüştüğünü ve yeni dönemde İtalyan teknik adamın yardımcısı olarak görev yapma konusunda anlaştığını ileri sürdü.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez de geçen hafta İspanyol basınına yaptığı açıklamalarda, Zidane'nın her koşulda Real Madrid'de görev yapmasını arzu ettiklerini, eski futbolcunun gelecekte kendisini teknik direktörlük yapmaya hazırladığını ifade etmişti.

Halen bir teknik direktörü ve spor direktörü bulunmayan Real Madrid, gelecek sezonun hazırlıklarına yaklaşık 40 gün sonra başlayacak.

La Liga'da 2013-2014 sezonu, 18 Ağustos'ta başlayacak.