26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Roberto Carlos: Çok iyi yerlere geleceğiz

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, çok iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, 'Yeni transferlerin takıma katılmasıyla daha da güçleneceğiz' dedi.

Eraydın AYTEKİN/SİVAS (DHA)6 Temmuz 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Roberto Carlos: Çok iyi yerlere geleceğiz
Sivasspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci gününde yoğun bir çalışma temposuna girdi. Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan antrenmanda kısa süreli düz koşunun ardından futbolcular kondisyoner yönetiminde yorucu bir çabukluk çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra ise dar alanda 3 takım halinde maç çalışmasına yer verilirken, yenilen takım oyuncuları 25'er şınav ile cezalandırıldı. Son bölümde ise rahatlama ve gevşeme antrenmanlarına yer verildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma ve sıcak hava nedeni ile futbolcuların bir hayli yorulduğu görüldü. Çalışmaya izinli olan kaleci Milan Borjan katılmadı. Antrenmanın bir bölümünü Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ile Genel Koordinatör Faruk Taşseten de izledi.

Antrenman sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Robeto Carlos, iyi bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, "Önemli olan takım içindeki atmosfer. Atmosferimiz çok güzel. Önemli olan bunu devam ettirip sezon içinde de çok iyi antrenmanlar ve çok iyi maçlar geçirmeyi istiyoruz" dedi.

Yeni transferler Cicihno ve Rengifo'nun şu an takımda var olan kaliteye yardım etmek için geldiklerini belirten Carlos, "Çok kaliteli bir takımız var, onlar katıldığı zaman daha da üst seviye bir takımımız olacak. Bu sezonda bu üst seviye takımımız ile çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Lugano ismi ile ilgili basında çıkan haberlerin kesinlikle doğru olmadığını tekrarlayan Roberto Carlos, "Biz bir futbolcuyla anlaşacağımız zaman bunun haberi sizlere geliyor. Lugano için böyle bir şey olmadı. Hiç bir konusu olmadı. Takımımızın istediği bütün futbolcular takımımıza hoş gelsinler ama Lugano ile ilgili bir görüşümüz yok" diye konuştu.

YENİ KONDİSYONER

Öte yandan Sivasspor'da Roberto Carlos'un ekibine yeni kondisyoner olarak ülkesinden Walmir Cruz da katıldı. Bugün ilk kez teknik ekiple birlikte antrenmana dahil olan Cruz, yaptırdığı çalışma ile dikkat çekti. Teknik Direktör, Kendisiyle uzun zamandır tanıştığını belirterek, "Benim de olduğum dönemde Palmeiaras ve Corintihas'ın en iyi dönemlerinde görev aldı. Profesyonel ve iyi bir kondisyonerdir. Futbolcular ile çok iyi anlaşır. Onun da takımımıza çok şeyler katacağına inanıyorum" dedi.

YENİLER KATILMADI

Sivasspor'un yeni transferleri Brezilyalı Cicihno ile Peru'lu Rengifo da kente geldi. Ancak İstanbul'dan dün akşam uçağını kaçıran ve gece Kayseri'ye inerek karayolu ile geç saatlerde tesislere ulaşan 2 oyuncu sabah yapılan çalışmaya katılmadı. İki futbolcunun akşam gerçekleştirilecek çalışmada takıma dahil olmaları bekleniyor.