18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Samet Aybaba'dan Gökhan Süzen'e tepki

Beşiktaş'ın başarılı hocası Samet Aybaba derbi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

4 Mart 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Samet Aybaba'dan Gökhan Süzen'e tepki
Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Aybaba, şampiyon olmak için kaç puan alacaklarını düşünmediklerini stres yapmadıklarını ve kırılgan bir takım olduklarını söyledi. Kalpten oynadığımız için kırılgan olabiliyoruz. Şimdi sadece Trabzonspor maçını düşünüyoruz dedi.


Aybaba G.Antep maçında ilk 45 dakikada müthiş oynadıklarını ve 90.dakikada yedikleri golde şanssızlık yaşadıklarını belirtti. Eskisehir maçında 90.dakikada Batuhan'ı soktuk niye soktunuz dediler. Antep maçında sokmadık yine gol yedik yine eleştirildik. Bizim en büyük dramamız rakip oyuncuların atılması oluyor. Hatta hakemlere gülüyorum atma hocam 11'e 11 oynayalım diyorum diyorum.

Samet Aybaba konuşmalarına şöyle devam etti.

Gökhan Süzen'in tepkisine olan durum için hangi Beşiktaşlı oyuncu olursa olsun saygı sevgi kuralı içinde davranmalı böyle bir şeye hakkı yok. 5-6 maç önce buraya gelmiş oyuncunun hocasına saygısızlık yapması kabul edilemez. Onun cezasını vereceğiz elbette.

Uğur Boral'ın sakatlığı olmadık bir şeydi birçok oyuncunun yükünü hafifletiyordu. Uğur eksilince hamle eksikliği de yaşandı. Onun yokluğunu hissediyoruz. Almeida Kasımpaşa maçına kadar hazır olabilir.

Kalan maçlar için her maç zor. İç sahamızdaki üç maçı kazanamadık ama zorlu deplasmanlarda kazandık. Deplasmanlarda daha öne çıkarak keyifli bir oyun ortaya koyuyoruz. Rakiplerimizle büyük bir yarışa girdik. Maç maç bakmak gerek onu yeneriz bunu yeneriz diyemeyiz.

Biz kesinlikle takımın başına başarılı olmak için geldik. Beşiktaş'ın bu seneki ve sonraki senelerdeki hamlelerinin içinde biz vardık. Geçici başarı planlamıyoruz. Biz Beşiktaşlıyız ve Beşiktaş'ın geleceği için çalışıyoruz. Bu başarıyı yakalayıp emeğimiz olsun istiyoruz. Transferde, yabancı oyuncularda, genç oyuncularda hata yapmamak istiyoruz.